Facebook Síť X Pinterest email tisk

Vaření a pečení

LISTOVÁNÍ
Předchozí   1...    35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45   Další

příběhy k článkům

Plněné papriky bez masa

Gabriela

Líbí se mi tento recepis, myslím, že takto plněné papriky musí být velmi dobré a chutné. G.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Domácí šunka mražené maso

Frodl

Dělal jste někdo domácí šunku z mraženého masa? A s jakým výsledkem? Já to zkusil a výsledek byl: Krásně růžová, homogenní, dala se krájet i na milimetrové plátky. Chuť žádná, vůně také žádná, v ústech pocit suchého masa, jako přesolená (dal jsem na 1 kg 9 g soli 9g pragandy ). Poradí někdo, nebo má někdo podobnou zkušenost? Předem díky za radu.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetsedm.