Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Dobrý den, může mi někdo poradit, zda se nať pastináku dá konsumovat podobně jako nať petržele? Díky. V.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Nějaká prodejna v Ostravě která prodává skopové maso děkuji za info Ducarová.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Do masa přidávám trošinku vodky. A je to nejen ochrana,a le báječně to chutná. Jen se to nesmí přehnat.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět