Napsal: Vinš M. / komentářů: 4
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
Frank Toman
Je pravda, že chlebová modrozelená plíseň je ta, kterou obsahuje Niva? Lze z
foto určit o jakou plíseň se jedná? Díky F.
Přiložený obrázek | Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Edit
Našla jsem na netu fermentor Kuvings. Má někdo? Je s ním výroba sýra jednodušší?
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Helena Čámská
Vždy jsem ráda vařila a sbírala recepty. Mám jich doma dost, ale ted musím vařit dietně, takže uvažuji jak na takovou cuketovou polévkou - bez koření.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Marie
Ráda bych se zeptala na těsto na Pizzu které když chladne není tak tvrdé a zůstává alespon trošku vláčné a jestli se dá dát do mražáku jako kupovaná a pak znovu ohřát aby zase změkla děkuji předem
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Josef Richter
Známý historik Zigmund Winter ve svých historických studiích jasně uvádí, že svíčková znamená večeře a že je to původní název jakéhokoliv večerního jídla, které se podávalo už při zapálené svíčce, aby kvůli setmění bylo na jídlo vidět, tedy až po práci v pozdějších večerních hodinách. Dokonce v jeho době, se o žádném speciálním jídle s tímto názvem nevědělo. Takže např. já, mám svíčkovou každý den i když dnes už by se to mělo jmenovat spíš žárovková či zářivková.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dagmar
Chtěla by jsem se zeptat,kde dělám chybu.Někdy se mě omáčka srazí a někdy né.Zachráním jí sice ponorným mixérem,ale chtěla by jsem znát příčinu.
Počet odpovědí: 4 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět