Napsala: Vinšová S. / komentářů: 2
Napsal: Vinš M. / komentářů: 5
Napsala: Válková J. / komentářů: 2
Napsala: Válková J. / komentářů: 0
Napsal: Vinš M. / komentářů: 0
Jak se dělají francouzské brambory
Napsala: Vinšová S. / komentářů: 0
LISTOVÁNÍ
Předchozí 1... 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 Další
A jaké brambory na bramboráky? Kamarádka říká C a jiná říká A.
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Dotazuji se, zda je vhodné použít do sekaného masa určeného do klobásníků.
Děkuji za odpověď VG
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenost při smíšeném způsobu solení (naložení) masa s použitím směsi běžné soli a Pragandy. U Pragandy se uvádí, že maso je připravené pro uzení již po 14 dnech. Což mi připadá krátká doba, aby se do masa dostala chuť česneku. Když bych použili Pragandu 50% a běžnou sůl 50% a prodloužil dobu na 4 týdny, může vzniknout nějaký problém? Děkuji za názor.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Zdravim potreboval bych vedet jaky je nazev pro rychlosul v USA.diky.
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
D.den jsem z Vlašimska a chtel bych koupit pragandu ,
tři sáčky po 250g a 3 sáčky na výrobu salamu, udejte místo nákupu neb zašlete na
adr. Antonín Koštál,Družstevní 291,25765 Čechtice neb volejte 773877493 dik za info Ko
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět
Zajímalo by mě, jak je to s tou pastinákovou natí. V nějakém článku jsem našla, že ji pán kompostuje, protože je mírně jedovatá. Může se tedy dávat do pokrmů, třeba i za syrova, nebo ne??? Smí se nať pastináku používat běžně jako petrželová nať? Nikde v článcích jsem zmínku o použití nati nenašla, tedy ani upozornění, že by jedovatá byla...
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět