Facebook Síť X Pinterest email tisk

Příběh

ZAVAŘOVÁNÍ KYSANÉHO ZELÍ

vladimir cerny

Vydáno 20.1.2023, aktualizováno 22.3.2025

mohu kvalitni kysele zeli uschovat do sklenic se zavitem-

Odpovědět

Odpověď

Zavařování kysaného zelí

vladimír cerný

mohu kvalitni kysele zeli uschovat do sklenic se zavitem

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Zavařování kysaného zelí

anna

vykvašené zelí natlačím do omnia 3/4 l a zašroubuji,potom vakuovačkou odsají vzduch - vydrží dluoho ve špajzu,měla i rok.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj příspěvek

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetsedm.
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.



Kadidlo
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Vrba jíva
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>

Příběh se týká článku

mohlo by vás zajímat

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetsedm.