Facebook Síť X Pinterest email tisk

Příběh

PEČENÍ V PEKÁRNĚ

 Eva

Vydáno 16.3.2016, aktualizováno 20.11.2024

Dobrý den,nevím co dělám špatně při pečení chleba v pekárně.Nejprve do nádoby naliju vodu,dám sypkou směs koupené v obchodě.Dám příprava těsta a po u míchání pečení.
Po upečení mám stvrdlou hroudu.Může mi někdo poradit?Děkuji Eva

Odpovědět

Odpověď

Re: pečení v pekárně

 najka

Nezapomněla jste kvasnice?

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: Re: pečení v pekárně

 Eva

Ke smesi mám přidat jen vodu.Myslíte,že mám přidat i kvasnice(sušené)?

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Pečení chleba v elektr.pekárně

 Vladimir Kalina

Mám problém.Když mě chléb v pekárně krásně vykyne a zahájím pečení,vždy po vypnutí pekárny se chléb ve středu propadne a je z toho neforemný kus upečeného chleba.Dík azdraví Vladimír

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: pečení chleba v elektr.pekárně

 Kamča

Zkuste jiný recept na pečení. Tady je podrobně vysvětlen netradiční recept z kvásku: https://www.ceskenapady.cz/…

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Dotaz na kvasnice

 Kubcova Eva

Zakoupila jsem si pekárnu Delicia.Uz jsem v ni zadelala a nechala vykynout těsto na vanocku.Poradi mi někdo zkušenější jak na obyčejné kvasnice - ne ty v prášku.Dela se kvasek nebo se tam daji jen kvasnice rozdrobené.
Děkuji

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj příspěvek

Něco Vám není jasné? Zeptejte se na to ostatních. Určitě Vám pomohou.
K zeptání použijte tento formulář.


Nadpis / Dotaz
Jméno
E-mail
Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetsedm.
Sdělení

Všechna políčka formuláře je třeba vyplnit!
E-mail nebude nikde zobrazen.


Příběh se týká článku


viz také

novinky a zajímavosti

Chcete odebírat naše novinky?


Dokažte, že jste člověk a napište sem číslicemi číslo dvacetsedm.