Příběh

ZAVAŘOVÁNÍ KYSANÉHO ZELÍ

 vladimir cerny

Vydáno 20.1.2023, aktualizováno 30.11.2024

mohu kvalitni kysele zeli uschovat do sklenic se zavitem-

Odpovědet

Odpověď

Zavařování kysaného zelí

 vladimír cerný

mohu kvalitni kysele zeli uschovat do sklenic se zavitem

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Zavařování kysaného zelí

 anna

vykvašené zelí natlačím do omnia 3/4 l a zašroubuji,potom vakuovačkou odsají vzduch - vydrží dluoho ve špajzu,měla i rok.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.


Kadidlo
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Vrba jíva
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>

Příběh se týká článku


viz také