Odpověď
Re: výroba sýra diskuze
Mně zase pomáhá Bůh. Teď mi pomohl najít tyto skvělé stránky. Děkuji!
Vydáno 29.4.2017, aktualizováno 23.11.2024
Při výrobě sýra mi dost pomáhá skvělý fermentor Kuvings. Nedávno jsem ho koupila a jsem ráda, že jsem investovala. ono se to totiž vyplatí.
Odpovědet
Odpověď
Re: výroba sýra diskuze
Mně zase pomáhá Bůh. Teď mi pomohl najít tyto skvělé stránky. Děkuji!
Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.
Dobrý den, doma jsem si často dělala "Lučinu" z kupovaných jogurtů. Poprvé jsem to zkusila z čerstvého kravího mléka. Počkala jsem do druhého dne, stáhla z vršku smetanu. Mléko jsem zahřála na 37°C a vmíchala jsem jihočeský smetanový jogurt. Zabalila do péřovky a nechala do druhého dne. Teď už je to asi 3 dny v chladu, ale jogurt je mazlavý, jakoby slizký. Nevím, kde jsem udělala chybu. Předem moc děkuji za odpověď
Počet odpovědí: 2 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět