Příběh

RYCHLOSŮL PRAGANDA

Věra Gilarová

Vydáno 6.12.2023, aktualizováno 22.3.2025

Dotazuji se, zda je vhodné použít do sekaného masa určeného do klobásníků.
Děkuji za odpověď VG

Odpovědet

přidejte sem svůj komentář

Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.

další podobné příběhy

Rychlosůl Praganda

Petr Heřmánek

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenost při smíšeném způsobu solení (naložení) masa s použitím směsi běžné soli a Pragandy. U Pragandy se uvádí, že maso je připravené pro uzení již po 14 dnech. Což mi připadá krátká doba, aby se do masa dostala chuť česneku. Když bych použili Pragandu 50% a běžnou sůl 50% a prodloužil dobu na 4 týdny, může vzniknout nějaký problém? Děkuji za názor.

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět

Rychhlosul

Vlach petr

Zdravim potreboval bych vedet jaky je nazev pro rychlosul v USA.diky.

Počet odpovědí: 3 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Kde koupit pragandu a smes na salamy

Antonín Koštál

D.den jsem z Vlašimska a chtel bych koupit pragandu ,
tři sáčky po 250g a 3 sáčky na výrobu salamu, udejte místo nákupu neb zašlete na
adr. Antonín Koštál,Družstevní 291,25765 Čechtice neb volejte 773877493 dik za info Ko

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět


Proč krtek dělá krtince
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Jak je to s vyhledání vlastníků na Slovensku
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>

Příběh se týká článku

mohlo by vás zajímat