Vlach petr
Vydáno 8.3.2020, aktualizováno 20.11.2024
Zdravim potreboval bych vedet jaky je nazev pro rychlosul v USA.diky.
Odpovědet
Odpověď
Re: Re: rychhlosul
Hynek Pangrác
Asi Vás to překvapí, ale v USA se rychlosoli říká Prague Powder. To není vtip ....
Stálý odkaz | Reagovat
Odpověď
Rychlosůl Praganda
Petr Vlach
Diky za radu Cempirku,hned se na to mrknu.zdravim.
Stálý odkaz | Reagovat
Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.
Věra GilarováDotazuji se, zda je vhodné použít do sekaného masa určeného do klobásníků.
Děkuji za odpověď VG
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Petr HeřmánekDobrý den, chtěl bych se zeptat na zkušenost při smíšeném způsobu solení (naložení) masa s použitím směsi běžné soli a Pragandy. U Pragandy se uvádí, že maso je připravené pro uzení již po 14 dnech. Což mi připadá krátká doba, aby se do masa dostala chuť česneku. Když bych použili Pragandu 50% a běžnou sůl 50% a prodloužil dobu na 4 týdny, může vzniknout nějaký problém? Děkuji za názor.
Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět
Antonín KoštálD.den jsem z Vlašimska a chtel bych koupit pragandu ,
tři sáčky po 250g a 3 sáčky na výrobu salamu, udejte místo nákupu neb zašlete na
adr. Antonín Koštál,Družstevní 291,25765 Čechtice neb volejte 773877493 dik za info Ko
Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět