Příběh

RECEPT UTOPENCI SE ZELÍM A KŘENEM

 Inka

Vydáno 4.7.2016, aktualizováno 20.11.2024

V severních Čechách v hospůdce U vodopádu v zimě podávávali utopence s cibulí, zelím a křenem. Bylo to ohromné s chlebem a 2 dcl svařáku. Má někdo na podobné utopence recept?

Odpovědet

Odpověď

Špekáčky

 Ivana

Dobrý den, naložila jsem špekáčky, asi po týdnu jsme ochutnali a přidali cibuli.
Teď jsou naložené asi čtyři týdny a obsah se trochu zakalil a objevily se bublinky.
Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji za odpověď.

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: špekáčky

 irena

nevím no.....já nálev nedělám.....zaliju prostě octem a zatáhnu sklenice....každý si zředí,jak potřebuje:)....

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Re: špekáčky

 Tomas

To ta cibule zacalo vam to kvasit. Musi byt v chladu

Stálý odkaz | Reagovat


Odpověď

Zkvašené utopence

 fr.persin

někde jste chybovali. lák se musí převařit a cibule , česnek, křen případně jiné
indegrience zaléváte třeba i teplým lákem pro urychlení a to vše najednou i s proloženou cibulí. Vaš výrobek doporučuji nejíst! a vhodně zlikvidovat! Může vzniknout prudce jedovatý mrtvolný jed.


fanda

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.

Příběh se týká článku


viz také