Příběh

PĚSTOVÁNÍ BRAMBOR

 M. Chalupníková

Vydáno 2.10.2017, aktualizováno 30.11.2024

Letos se podařilo kamarádce vypěstovat z jedné odrůdy brambory,které se po uvaření nedají jíst,jsou hořké. Čím by to mohlo být?

Odpovědet

Odpověď

Re: pěstování brambor

 Milda

V bramborách může být solanin a ten produkuje hořkou chuť, i když brambory nemají žádné zelené skvrny. Někteří lidé jsou citlivější na solanin a vnímají jeho hořkou chuť silněji než ostatní lidi.

Stálý odkaz | Reagovat


přidejte sem svůj komentář

Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.

další podobné příběhy

Pěstování brambor

čapčuch

Narážím často na jeden problém. Vyroste krásná košatá nať,ale brambor pod natí je málo a jsou drobné.

Počet odpovědí: 1 | Zobrazit odpovědi | Stálý odkaz | Odpovědět

Brambory

Vlasta

Dobrý den, prosím o odpověď na otázku, která zelenina se nesmí pěstovat po bramborách, která naopak ano.
Děkuji VS

Počet odpovědí: 0 | Stálý odkaz | Odpovědět


Ginko biloba keř řez pěstování
<< PŘEDCHOZÍ PŘÍSPĚVEK
Oleandr po odkvětu
NÁSLEDUJÍCÍ PŘÍSPĚVEK >>

Příběh se týká článku


viz také