AVOKÁDOVÁ POMAZÁNKA PODLE POHLREICHA je jedno z témat, o kterém si můžete přečíst v tomto článku. Dip / pomazánka se skvěle hodí ke grilované zelenině, krevetám nebo rybám. Jako pomazánka je vhodná na pšeničné suchary.
Obsah článku
Ingredience
1 avokádo;
1 zelená chilli paprička;
50 g zakysané smetany;
40 g majonézy;
hrst koriandru;
1 stroužek česneku;
šťáva z 1/2 citronu;
sůl a čerstvě mletý pepř.
Postup
Avokádo podélně rozřízněte na dvě poloviny. Do pecky zasekněte nůž, vytáhněte ji a vyhoďte. Pomocí lžíce vydlábněte dužinu a dejte ji do misky. Postupně přidejte smetanu, majonézu, nahrubo posekaný koriandr, oloupaný a nadrobno nakrájený česnek a zakápněte citronovou šťávou.
Pomocí tyčového mixéru směs rozmixujte dohladka, dochuťte solí a pepřem a dejte vychladit.
Narodil se na venkově a celým srdcem se věnuje zahradničení, hobby aktivitám a vaření. Svůj magisterský titul získal na České zemědělské univerzitě v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. Jeho hlavními zájmy jsou rodina, zdravá výživa a udržitelný vývoj.
přidejte sem svůj příběh
Odeslání příběhu je možné pouze v plné verzi těchto stránek, do které se dostanete klikem na tento odkaz: Plná verze.